Racing

Bergström till Brink Motorsport

Teamet har precis innan premiären utökats med en av svensk racings mest erfarna raceingenjörer, Ronnie Bergström, som 2018 säkrade guldet i STCC med Johan Kristoffersson.

-Ronnie kommer va ingenjör på Andreas bil men kommer med all sin erfarenhet kunna hjälpa teamet fram på många plan. Det ska bli jätteintressant att se och lära samtidigt som jag själv nu kan fokusera fullt ut på Tobias bil, kommenterar Ted Brink.

Foto: Anders Helgesson, Insta: @helge360

Redan imorgon fredag delas de första poängen för året ut då kvalen på Ring Knutstorp avgörs följt av de två racen under lördagen.

-Vi är grymt taggade och det är riktigt härligt att äntligen vara här efter en lång vinter. Vi har varit tydliga med vår målsättning att vi ska slåss om mästerskapsguldet i år och i morgon är första gången vi får se hur vi utvecklats och förberett oss under vintern och våren, säger Tobias.