Racing

Vilken framgång för Midnattssolsloppet!

Med över 16 700 besökare kan vi minst sagt säga att Midnattssolsloppet, som ägde rum under helgen 14-15 juni på Drivecenter Arena i Fällfors, blev en absolut succé.

Foto: Håkan Kinnestrand

Vädret var tropiskt med blå himmel och närmare 30 grader. Arrangemanget i sig var minst lika magiskt som vädret med sina nio banrace, driftshower, flyguppvisning med JAS, familjeaktiviteter och mycket mer!

Under lördagen invigdes den nya racingbanan, Drivecenter Arena, av Ingemar Stenmark (porscheägare och tidigare alpin världsmästare). Sedan kunde fansen även besöka Pit Walken där de hade möjlighet att träffa förarna och uppleva den atmosfär som endast motorsporten kan erbjuda. TCR Scandinavia, Porsche Carrera Cup Scandinavia, GT4 Scandinavia och Formula Nordic var de racingklasser som besökarna hade chansen att se under helgen.