Rally

Succé för Flodin och Bergsten i Snapphanerallyt

Den andra deltävlingen i årets rally-SM är avslutad i Hässleholm och Patrik Flodin, Ilsbo MK, och hans co-driver Göran Begsten, Forshaga MC, kammar hem sin andra raka SM-seger i den trimmade tvåhjulsdrivna klassen.

Foto: Göran Bergsten

Framför allt imponerade de dock med sitt höga tempo när de slår sig in bland de trimmade fyrhjulsdrivna bilarna och blir totaltvåa med sin Volvo i Snapphanerallyt.

– Fy fan vad häftigt, En andraplats totalt – det trodde jag inte, säger Patrik.

Pga Covid -19 kördes den andra deltävlingen i rally-SM, Snapphanerallyt, både utan publik och i en förkortad variant. Så det gällde att vara på hugget direkt.

Patrik och Göran kammade hem fem av rallyts sex sträckor och vann därmed sin klass med över minuten. Dessutom var de med och slogs bland de motorstarkare trimmade fyrhjulsdrivna bilarna och slår sig smått sensationellt in på andra plats totalt.

– Det har känts bra från början till slut. Vi har inte haft några som helst missöden.Vi är verkligen supernöjda. Och stort tack till alla dem där hemma som jobbat stenhårt för att hjälpa oss och få oss förberedda inför den här tävlingen.Så stort tack alla!, säger Patrik.