Om

Foto: Racenews.se

Racenews publicerar nyheter om alla motorsportgrenar.

Du kan följa vårt nyhetsflöde genom RSS med en RSS läsare eller på Facebook.

Racenews är en öppen webbsajt som finansieras med reklam, vi är därför beroende av, och tacksamma för att du inte blockerar annonser här.

Uppskattar du Racenews, dela och gilla oss gärna i sociala medier, det är oerhört värdefullt för att säkerställa Racenews fortlevnad.

Historien bakom Racenews

Nyheter om svensk motorsport har de senaste decennierna minskat och försvunnit bakom betalväggar. Rally har bra täckning med flera bra nyhetssajter men för övriga motorsportgrenar är det ganska tomt. Racenews startade sommaren 2018 för att fylla detta hål. Dels för att ge motorsportnyheter till publik och fans, dels för att ge förare, team och serier en plats att nå ut med sina med- och motgångar. Racenews är en entusiastsajt som drivs med mycket små medel, men med ett stort hjärta för svensk motorsport.

Är du förare, i ett team eller klubb eller arrangör av en klass/serie då kan du supporta Racenews.se genom att publicera en länk hit, det är oerhört värdefullt för att säkerställa Racenews fortlevnad. Och glöm absolut inte att lägga till press@racenews.se på er utskickslista för pressinfo/pressmeddelande.