Racing

Brink Motorsport klara för STCC med två Audi RS3 LMS

Brink Motorsport, STCC, foto: Micke Fransson, Teambild

Brink Motorsport kommer att stå på startlinjen i STCC 2019 med två Audi RS 3 LMS-tävlingsbilar och en högt satt målsättning i samarbete med huvudpartners Ramudden och ProMeister.

– Efter en stärkande säsong 2018 med såväl utmaningar som riktigt lovande framgångar är vi oerhört glada att kunna bekräfta en fortsatt och starkare satsning i STCC 2019 tillsammans med våra partners där vi nu med stolthet kommer ingå i Ramuddens idrottsteam Team Ramudden, säger teamchef Ted Brink.

Teamet säkrade två segrar under 2018 års upplaga av STCC och fick ett kvitto på att teamet närmar sig toppen av STCC. Med nyrenoverade lokaler och en stärkt organisation står teamet redo och välkomnar tillskotten i kalendern med tävlingar i både Skellefteå och i Danmark.

– Vi tog viktiga steg framåt under fjolåret och i år ska vi vara med i topp tre av mästerskapet. Vi kommer väl förberedda med ombyggda lokaler som är anpassade för STCC och stärkt organisation som ger oss kraft att vara konkurrenskraftiga redan från premiären. Vi ser positivt på att STCC tar sig norrut och gör det möjligt för oss att bjuda på bra racing i en än större del av vårt avlånga land, säger Ted Brink.

Identiteten på teamets båda förare kommer att avslöjas inom kort.