Övrigt

Inbjudan till gästskribenter

Det är helt omöjligt för Racenews redaktion att hålla koll på vad som händer inom alla motorsportgrenar, speciellt inom lite smalare sportgrenar med liten eller ingen massmedial uppmärksamhet. Därför välkomnar vi gästskribenter till Racenews.

Är du kanske involverad i någon speciell motorsportgren, och känner att det skrivs för lite om den? Följer du våra svenska förare i t.ex Indycar, WRX, WRC, DTM eller någon annan svensk eller internationell motorsportserie? Kan du knåpa ihop en text någorlunda hyggligt, och kanske använda en mobilkamera (eller bättre)? Då har du här chansen att få din text publicerad på Racenews.

Målsättningen är att vi skall bli ett gäng motorsportentusiaster som tillsammans skapar innehållet på Racenews. Webbsajten drivs på idéell basis, om det mot förmodan skulle bli något ekonomiskt överskott då återinvesteras det i webbsajten igen.

Du är varmt välkommen att kontakta redaktionen@racenews.se om du är sugen på att hjälpa till.