Övrigt

Nya kläder på Aktuellmotorsport.se

Den svenska motorsportportalen Aktuellmotorsport.se har idag släppt en helt ny mobilinriktad webbsajt.

– Vi måste reagera på att mobilsurfandet ökar och att surfandet på PC minskar, säger Mikael Persson som står bakom Aktuell Motorsport. Sajten har sett likadan ut sedan starten 2003, så det är hög tid.

Nu ser Aktuell Motorsport helt annorlunda ut, med ett omstrukturerat och krympt innehåll.

– När vi analyserade användningen så syntes det tydligt att våra besökare mest använder startsidan för att bevaka de senaste nyheterna. Det var ett tufft beslut att våldföra sig på den gamla strukturen och plocka bort allt som inte var så välbesökt t.ex. grensidorna, länkportalen och mycket annat. Men vi tror att våra trogna besökare uppskattar den nya webbsajten när man har vant sig. Vi ser att många hittills besöker Aktuell Motorsport på morgonen, lunchen och efter kvällsmaten. Nu kommer gissningsvis besöken att bli mer utspridda över dygnet då man i fortsättningen kan kolla med mobilen när man har en stund över, kanske på bussen och tåget till och från jobb.