Racing

Haglöf ersätter Poker i STCC-finalen

PWR Racing-chefen Daniel Haglöf kommer att hoppa in för Poker Wallenberg, som har fått halsfluss, i teamets tredje Cupra León Competición under helgens STCC TCR Scandinavia-final.

– Det här inhoppet kommer verkligen som en överraskning, säger Haglöf. Jag ska såklart försöka prestera på en så hög nivå som möjligt även om det här är en helt ny bil för mig. Men framförallt har vi alla i teamet en viktig uppgift framför oss att stötta Dahlgren i jakten på mästerskapstiteln.

Poker Wallenberg mår under omständigheterna bra och har testats negativt för Covid-19.

– Jag mår okej, men vill inte smitta andra och utsätta min trötta kropp för de stora påfrestningar som det innebär att köra dessa tävlingsbilar. Det känns tryggt att lämna över min grönrutiga Racing for Charity-CUPRA till min främste racingkompanjon, säger Wallenberg.

Daniel Haglöf körde fjolårets STCC-final där han säkrade en fjärdeplats och körde full säsong senast 2018, då med SM-brons som resultat.