Racing

Guldjakten närmar sig sitt avgörande för Brink

20 poäng är marginalen Brink Motorsport har ner till VM-teamet PWR Racing i teammästerskapet när finalen av årets racingsäsong avgörs på Mantorp Park till helgen.

21 poäng är marginalen fast i andra riktningen i förarmästerskapet där Robert Dahlgren leder framför Tobias Brink. Andreas Wernersson har också en teoretisk vinstchans på en fjärdeplats och teamets junior Hannes Morin återfinns på en åttonde plats.

Jag är extremt laddad för final, ser verkligen fram emot slutspelsdramatik, säger Tobias Brink. Det är precis som det ska vara, ett läge jag gillar skarpt. Robert Dahlgren har en vana av att åka till final med vinstpotential och landa som tvåa i mästerskapet så vi ska göra allt vi kan för att han ska känna sig hemma även denna final.

Vi har haft en otroligt bra säsong så här långt och är riktigt taggade för att ta hem åtminstone en titel den kommande helgen, säger Ted Brink. Bara att vi kan utmana PWR om båda titlarna inför sista helgen är något vi är mycket stolta över. Vi måste komma ihåg att detta bara är vårt tredje år i elitracing.