Rally

emotorsport.se – Sveriges ledande rally-nyhetssajt fyller 20 år!

Den 13 december 1999 lanserade Jeremias och Johannes Ericsson webbsajten Ericsson-Motorsport.

emotorsport.se är landets absolut ledande nyhetssajt inom rallysporten med ca 19000 indexerade nyhetslänkar på motorsportportalen Aktuell Motorsport.

Det finns stor chans att du stöter på emotorsport.se i rallyskogen, eftersom Jeremias och Johannes är synnerligen flitiga att åka ut på tävlingar. Under de gångna 20 åren har det blivit bevakning av 567 tävlingar, lägg där till att flera av tävlingarna årligen varit 2-, 3- eller 4-dagars och det ger närmare två år ute i rallyskogen av dessa 20 år! Detta blir inte mindre imponerande med tanke på att emotorsport.se inte är ett heltidsarbete utan en hobby på fritiden efter jobb och annat.

Tack för er fantastiska Rally-bevakning och fortsatt lycka till även framöver.