Rallycross

Evjen, Gundersen och Walfridson klara för Supercar Lites

JC Raceteknik siktar högt under 2019. Med tre förare klara för teamet är målsättningen seger i både RX2 International Series samt RallyX Nordic. Teamet kommer även till start i SM-veckan till helgen med fyra förare, och satsar även där på vinst.

RX2 International Series kommer Gundersen och Evjen tävla under teamets flagg. Gundersen slutade under sin debutsäsong i fjol på fjärdeplats medan Evjen, efter ett par motgångar, kom på sjätteplats. De båda norrmännen kommer även köra RallyX Nordic, där de även får sällskap av Walfridson. Under fjolårssäsongen hade JC Raceteknik stor framgång i den nordiska serien, där de slutade på andra, tredje, fjärde och femte plats. De tog även full pott i SM med guld, silver samt brons.

Redan på fredag smygstartar rallycrossäsongen. Det är under SM-veckan i Sundsvall som teamet gör årets första tävling. Dit kommer JC Raceteknik till start med fyra förare: Gundersen, Evjen, Walfridson samt Pelle Wilén. Wilén, som tidigare tävlat för teamet under vintersäsongen, är ett känt namn inom rally där har vunnit flera SM-guld. Han har även tävlat framgångsrikt i folkrace.