Monsterrace

Missa inte Monster Jam på Ullevi i sommar

Giganterna är tillbaka på Ullevi! De 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen Monster Jam på Ullevi den 15 juni. Det blir en motorfest för hela familjen. Monstertruckarna Grave Digger och Max-D kommer till start och utmanas i race och freestyle av både nya och välkända Monster Jam-truckar. Mer information om showen presenteras inom kort.

På Ullevi möts monstertruckarna i både race och freestyle. Du kommer att få se hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen. Missa inte det! Det blir en storslagen motorfest för hela familjen.

På Ullevi får du även se en grym FMX-show. Proffsåkare från hela världen bjuder på sina galnaste tricks i luften under de sekunder det tar från att de lämnat rampen tills de landar igen. Allt medan publiken häpnar.

Biljetterna till Monster Jam släpps och till Pit Party där du träffar alla förare, kan ta bilder och samla autografer, spana in monstertruckarna och känna på banan på Ullevi finns nu att köpa.