Rally

En sentida gigant till MästarMötet i VOC Mekonomen Rally

Alla tiders MästarMöte växer så det knakar. En sentida gigant i klassen, Niclas Carlsson är anmäld för att göra comeback. Samtidigt knackar också många tvåor och treor från tidigare år på dörren för sin chans till revansch… MästarMötet är en succé redan nu, långt innan det gått av stapeln.

Åren 2010 – 2011 kom till stor del att handla om en av klassens giganter, Niklas Carlson Katrineholms MK. Niklas är vår senaste dubbelvinnare av SverigeSerien. En förare som stod för extremt vägvinnande körning, och som i mångas ögon var omöjlig att slå. Det fanns en hel rad personer som gjorde allt för att få Niklas att darra på finalsträckorna men få lyckades.

När så duon Niklas Carlson – Martin Holmdahl återförenas i en VOC och bjuder upp till race blir det sällan till harmlöst bilåka. Vi kan med glädje hälsa att dessa två herrar är klara för ett väldigt efterlängtat återbesök i klassen! Tiden har gått och miljontals liter vatten har runnit under broarna, men Niklas har bokstavligt låtit bilen stå som tidskapsel från åren då han dominerade. Vi kommer alltså få se dessa herrar i samma bil som de tävlade och blev vinnare med i Eskilstuna hösten 2011! (bilen Niklas lät stripa guldhuven ”Vinnare 2011” på).

Sitter farten kvar i guldhuven på bilen? Finns känslan kvar i Niklas kropp? En sak är säker, med Martin i högerstolen kan inte utgångsläget vara bättre för en comeback. Vi ser Niklas som en naturlig toppkandidat, kan det till och med räcka hela vägen till seger?