Rally

Johansson vann Västfraktsprinten

Hemmaföraren Hugo Johansson med kartläsaren Tommy Svensson vann klassen för 2-hjulsdrivna bilar (A/B-förare) när Bengtsfors MotorClub anordnade en rallysprinttävling i Gapungebyns grusgrop.

Hemmaföraren Hugo Johansson med Tommy Svensson blev totalsegrare i Västfraktsprinten.

Hugo Johansson vann även tävlingen totalt före norrmännen Ola P och Anders Hovelsrud, som hade åkt 30 mil för att delta i tävlingen! Norrmännen vann klassen för 2-hjulsdrivna bilar för C-förare. Först på tredje plats totalt hittade vi den bästa 4-hjulsdrivna bilen som framfördes av Urban och Christer Andersson. Kent Larsson med Johan Grönvall kom fyra totalt och de vann klassen för VOC, Grupp F & N för A/B-förare före hemmaföraren Joakim Strömberg och Mikael Eriksson. Joakim hade lite tekniska problem i första åket, men efter ett kanonåk i sista rundan lyckades de komma tvåa i klassen. Den tredje hemmaföraren var Magnus Ericsson med Liza Jonasson och de vann Grupp E för A/B-förare.

Andra klassegrare var Stefan Blom med Mikael Andersson som vann Grupp E för C-förare och Ingvar Ivarsson med Ingvar Johansson som vann VOC, Grupp F & N för C-förare.