Rally

Tajt och tufft i VOC Mekonomen Rallys SverigeSerie

Tuffa tag och hårda fajter på jättefina vintersträckor, det är den korta sammanfattningen när VOC Mekonomen Rally avslutade vinterdelen av årets SverigeSerie med SM-meriterade Vinterpokalen i Sandviken.

Dennis Persson övertygade i VOC Elit A och kunde till slut kassera in en komfortabel seger med nästan en minut till Patrik Fredrikssson. Dennis Askling in på tredje plats bara åtta sekunder bakom Patrik.

Magnus Lindqvist tog favoritseger i Elit B

– Magnus Lindqvist tog en väldigt övertygande seger med 40 sekunder ner till andrahandsplavcerade Tim Palmqvist. På tredje plats körde Simon Erlandsson in före i tur och ordning Magnus Westman och Daniel Jonsson.

Linus Flodin vann Cupklassen halvminuten före Noah Grönkvist. På tredje plats Jonas Karlsson före Tobias Pettersson Nordwall.

Magnus Lindqvist