Esports

Final i SM virtuell racing

Idag avgörs det. SM virtuell racing powered by Porsche. Efter tre deltävlingar är det dags för finalen som avgörs på klassiska Nürburgring.

Efter de tre första tävlingarna är det Carl Jansson som med två segrar och en tredjeplats kört in flest poäng fram till finalen, en poäng före Robin Östlund. Trea i poängräkningen är Adam Isaksson som haft en stark avslutning.

Men nu startar allt om när det gäller kampen om SM-guldet. Kvalkörning om startpositionerna i semifinalerna ska köras. Sen två semifinaler där de femton bästa tar sig till final från respektive semifinal. Därefter. Final. Först i mål vinner och blir svensk mästare i SM virtuell racing powered by Porsche 2020.

Hela tävlingen kan följas live från klockan 20:00 på Svensk Bilsports playkanal, www.sbfplay.se eller på Svensk Bilsports Facebooksida, https://www.facebook.com/svenskabilsportforbundet