Rally

Lyckad SM-comeback för Rådström och Johansson

Dennis Rådström från Torsby tog en fjärdeplats i premiären av Rally-SM under lördagen i Lima i Dalarna. Tillsammans med sin kartläsaren Johan Johansson från Valdemarsvik hade de en stabil comeback i den högsta klassen, Internationella fyrhjulsdrivna, med sin Volkswagen Polo R5 med flera topptider i den tuffa konkurrensen.

– Det har vart grymt kul att vara tillbaka. En lång utmanande tävling med både ups and downs, och helt fantastiskt fina vägar. Vi gjorde två riktigt bra och konkurrenskraftiga tider, varvat med bromsproblem, säger Dennis.

Tävlingen var Dennis första bakom ratten efter ett och ett halvt år borta från sporten, och med ett bra resultat i premiären ser man framåt mot fortsättningen.

– Vi slutar på en stabil fjärdeplats. Finns en del att jobba på, både hos ekipage och bil. Nu ser vi framemot sommarkörningen och gruset. Stort tack till alla som gjorde vinterkörningen möjlig, avslutar Dennis.