Rallycross

Ekström kör RallyX Nordic i Tierp

När RallyX Nordic avgörs till helgen på Tierp Arena kommer Mattias Ekström att köra för JC Raceteknik igen som gästförare.

– Jag är alltid exalterad att köra den här bilen och efter Spa vet jag även att det funkar bra med JC Raceteknik och Joel, säger Mattias Ekström. De har gjort ett fantastiskt jobb det här året och jag ser fram emot att dels stötta dem och även tävla själv – jag älskar att vinna och att jaga de stora trofeerna. Eftersom den här tävlingen är nära min hemstad förväntar jag mig att det kommer bli en del folk därifrån på plats i Tierp. Jag är också exalterad över att ha med mig några gamla samarbetspartners och nya färger på bilen inför den här helgen. Bilmetro har alltid varit snälla och stöttande till EKS sedan dag ett, så jag tyckte att detta var en bra idé eftersom de precis byggt en ny Audi dealership-anläggning i Gävle. Också tack till Ramudden, som alltid stöttar motorsport i flera kategorier.

Foto: Jan Kare Rafoss