Rallycross

SVT direktsänder SM-finalen i Rallycross

Nu är det klart att SVT sänder semifinalerna och finalerna live när svensk rallycross genomför sin största tävlingshelg någonsin då samtliga finaler i SM avgörs i Arvika mellan den 7 och 9 augusti.

En helg där även Rally X Nordic på plats kör sin tredje av seriens totalt fem deltävlingar.

SVT sänder live på finaldagen den 9 augusti i en cirka tre timmar lång. Men allt från hela helgen kan även ses på SBFPlay.

Svensk Bilsport lanserar sommarpass för SBFPlay

På SBFPlay kommer man att kunna se flera olika tävlingar under sommaren.

– Att vi under den här speciella tiden som är kan erbjuda livesändningar från flera olika tävlingsgrenar känns väldigt bra. Vi har redan haft en del och mer kommer och är planerat under resterande sommarmånader, säger Jörgen Ekwall, Marknadschef på Svensk Bilsport.

Redan till helgen kan du se deltävling tre och fyra när SM i rallycross kör en dubbeltävling publikfritt i Västerås 18-19 juli med Västerås MS som arrangör. Under lördagen kan du även se folkrace från Harabackens Motorstadion med 140 startande förare i tre klasser, senior, junior och dam. Arrangör är Hästveda Folkraceklubb som arrangerar denna tävling publikfritt.